مهم ترین آرمان هاى فرهنگى و اجتماعى انقلاب اسلامى عبارتند از:

    1. ایجاد محیط مساعد براى رشد فضایل اخلاقى براساس ایمان و تقوا;

    2. مبارزه با مظاهر فساد و تباهى;

    3. بالابردن سطح آگاهى هاى عمومى در همه زمینه ها با استفاده صحیح از مطبوعات و رسانه هاى گروهى;

    4. آموزش و پرورش و تربیت بدنى رایگان براى همه در تمام سطوح، و تسهیل و تعمیم آموزش عالى تا سر حدّ خودکفایى کشور;

    5 . تقویت روح بررسى و تتبع و ابتکار در زمینه هاى علمى، فنى، فرهنگى و اسلامى از طریق تأسیس مراکز تحقیق و تشویق محققان;

    6 . رفع تبعیضات ناروا و ایجاد امکانات عادلانه براى عموم در زمینه هاى مادى و معنوى;

    7. ایجاد نظام ادارى صحیح و حذف تشکیلات غیرضرور;

    8 . تأمین حقوق همه جانبه افراد و ایجاد امنیت قضایى عادلانه براى عموم و تساوى همه در برابر قانون;

    9. توسعه و تحکیم برادرى اسلامى و تعاون عمومى بین مردم;

    10. تدوین قوانین و مقررات مدنى، جزایى، مالى، اقتصادى، ادارى، فرهنگى، نظامى و سیاسى براساس موازین اسلامى;

    11. برقرارى حقوق مساوى براى مردم بدون توجه به قوم، قبیله، رنگ، نژاد و زبان;

    12. برخوردارى از تأمین اجتماعى از نظر بازنشستگى، بیکارى، پیرى، از کارافتادگى، بى سرپرستى، در راه ماندگى، حوادث و سوانح و خدمات بهداشتى و درمانى و مراقبت هاى پزشکى به صورت بیمه و غیره;

    13. آزادى هاى اجتماعى از جمله آزادى کار و حق دادخواهى براى هر فرد. (1)

    به موارد فوق مى توان ازبین بردن مراکز و مظاهر فساد در جامعه، برچیدن سفره ارتشا و تملق، احیاى مفاهیم دینى هم چون جهاد و شهادت را نیز اضافه کرد

پی نوشت ها:

1-1. موارد فوق، برگرفته از اصل 3، 4، 19، 28، 29، 30 و 34 قانون اساسى جمهورى اسلامى ایران، است.

منبع:کتاب انقلاب اسلامى و چرایى و چگونگى رخداد آن (ویراست دوم).

 


به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، "علی لاریجانی" روز پنجشنبه در آیین اختتامیه بیست و هفتمین دوره مسابقات قرآن کریم برادران نیروهای مسلح افزود: عزتمندی جمهوری اسلامی در مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است.


وی با تاکید بر اینکه مردم سالاری دینی احتیاج به مشارکت حداکثری مردم دارد و این وظیفه‌ای بر دوش همگان است، اظهار داشت: باید بسترهای مناسب را برای مشارکت آگاهانه و حداکثری مردم در انتخابات فراهم کرد.
لاریجانی ادامه داد: رییس جمهور باید براساس سند چشم انداز، سیاست های کلی نظام و قوانین موجود که رهبر انقلاب مشخص کرده است، حرکت کند، زیرا قوانین و راهکارهای کشور مشخص و معین است.
وی با تذکر به اینکه باید برای مردم زمینه ای فراهم کرد تا همه بتوانند انتخابی اصلح داشته باشیم، تصریح کرد: باید دید در میان این کاندیداها کدام اصلح است و برای عزتمندی نظام مناسب تر می باشد، تا آنرا انتخاب کنیم.
رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ما احتیاج به تئوری پردازی در نظام نداریم و باید سند و سیاست های کلی را اجرا کنیم، افزود: رییس جمهور در چهارچوب سیاست های کلی نظام باید کشور را ادراه کند، اما ممکن است بعضی از مطالب به میل افراد نباشد و اختلاف سلیقه داشته باشند اما چارچوب مشخص است.
وی با تاکید بر اینکه اگر می خواهیم انسانی انقلابی باشیم باید انسانی مسلکی نیز بود، اظهار داشت: انسان های مسلکی در نظام جمهوری اسلامی با قصد قربت در انتخابات شرکت می کند و باید بسترهای مناسب برای رسیدن کاندیداهای مسلکی به بصیرت فراهم شود.
لاریجانی با اشاره به اینکه مردم باید احساس کنند در انتخابات وارد یک فضای مدرسه ای تربیت سیاسی شده اند، گفت: در یک فضای غبار آلود نمی توان انتخاب صحیحی داشت و باید انسان ها و کاندیداهای مسلکی فضا را به بهترین نوع سالم نگه دارند تا مردم انتخابی صحیح داشته باشند.
وی اداره کشور توسط صاحبان سیاست را برگرفته از مدل های سیاسی و اقتصادی تعریف شده در نظام اسلامی دانست و ادامه داد: ما در فضای کشور اسلامی باید پیشرفت و عقلانیت را که در فرهنگ اسلامی خود وجود دارد به صورت دقیق ساماندهی کنیم و زمانی که رهبر انقلاب سند چشم انداز را مشخص می کند، همه باید بدانند که در این میدان باید شرکت کرده تا به هدف و فرهنگ والا برسیم و عنصر الهام بخش آن در سند چشم انداز و قانون اساسی آمده است.
رییس مجلس شورای اسلامی عنصر الهام بخش انقلاب اسلامی را ساری و جاری در جامعه عنوان و تاکید کرد: نظام جمهوری اسلامی نمی تواند کشوری منزوی باشد، البته با کار تروریستی مخالفیم اما با تولید فکر موافقیم که درست این برعکس اتهامی است که کشورهای بیگانه به ما وارد می کنند.
وی با اشاره به اتهاماتی که آمریکایی ها به ایران در چند سال اخیر وارد کرده اند، افزود: منطق ما حمایت از حزب الله و حماس است و به این موضوع افتخار می کنیم زیرا این گروه ها تروریست نیستند، بلکه مجاهد می باشند.
لاریجانی مشکل آمریکا را رفتار دوگانه این کشور ارزیابی کرد و گفت: بخاطر این نوع رفتار یک نوع بن بست استراتژیک در روابط و جهان بینی آنها ایجاد شده که البته این موضوع دقیقا به ضرر این افراد است.
وی رفتار دوگانه آمریکایی ها را در منطق و مبانی فکری آنها متجلی دانست و اظهار داشت: اینکه فکر کنند با مراوداتی می توانند حرف های قدیمی خود را پیش ببرنند کاملا در اشتباه هستند زیرا ایرانیان از هیچ موضوعی غافل نیستند.
رییس مجلس شورای اسلامی خطاب به دولتمردان آمریکایی متذکر شد: فکر نکنند با چهار تا صحبت و نشستن و بلند شدن می توانند تغییری در اصول خود ایجاد کنند، بلکه نظام جمهوری اسلامی تمام کارهای آمریکا را "رصد" می کند و کاملا رفتار آنها را زیر نظر دارد.
وی با تاکید بر اینکه ایرانیان احتیاج به کلاس انشا ندارند، بلکه می خواهند سر کلاس حساب و کتاب بنشینند، اظهار داشت: تغییر آمریکا در عمل و در اولین گام باید مشخص کنند که در خصوص مسئله فلسطین چقدر خواهان تغییر وضع موجود هستند.
لاریجانی با اشاره به اینکه نظام اسلامی می خواهد ببیند چقدر صحبت های مسئولان آمریکایی عملی خواهد شد، ادامه داد: دیگر گزینه ها را از روی میز کنار نخواهیم گذاشت و تصور نکنید که آمادگی جمهوری اسلامی کم است، بلکه چه از نظر سیاسی و چه از نظر هجومی در آمادگی کامل به سر می بریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه قرآن مهمترین عهدی است که خداوند با انسان بسته است و گوهری است که هرکس با آن باشد مصون خواهد ماند، گفت: سنت فقه اسلامی تربیت انسانی مسلکی است، چون باید اصول و روش اسلامی داشته باشد.

رییس مجلس شورای اسلامی سعادت انسان را در بی نیازی دانست و تصریح کرد: حقیقت بی نیازی در زندگی انسان ها مطلب بسیار پر اهمیت از نظر فردی است و اگر کسی با قرآن باشد بی نیاز خواهد ماند.
وی یک مدینه فاضله را بی نیاز و مستقل دانست و ادامه داد: البته اینگونه نباید باشد که با دیگر کشورهای جهان مراودات نداشته باشیم و خود را از همه بی نیاز دانیم، البته این مراودات از جنس بی نیازی است.
لاریجانی بی نیازی را به معنای در دست نداشتن شاهرگ حیاتی کشور توسط بیگانگان تعریف کرد و گفت: در دنیای سیاست کشورها سعی می کنند خود را به دیگران وصل کنند ولی اگر یک انسان و جامعه ای بی نیاز باشد قطعا سرافراز است و این همان مدینه فاضله است.
وی وظیفه احزاب را تربیت یک انسان مسلکی دانست و افزود: دنیای امروز دچار وارونگی جهان بینی شده است اما ما دارای یک مکتب هستیم که بر اساس آن معارف قرآن شکل گرفته و شاخ برگ های آن نیز باید اینگونه باشد.
وی در پایان تاکید کرد: امروز نیازمند این هستیم که با مبانی قرآن خود را وارسته کنیم.
در پایان این مراسم از نفرات اول تا سوم نیروهای مسلح در بخش های مختلف با حضور رییس مجلس، فرماندهی کل سپاه پاسداران، جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه و رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تقدیر شد.
منبع خبرگزاری جمهوری اسلامی


به گزارش پنج شنبه ایرنا به نقل از فرمانداری تهران، "حسین طلا"، گفت: چنانچه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری تمایل دارند نمایندگانی نیز جهت حضور در شعب اخذ رای در روز رای گیری داشته باشند، هر چه سریعتر نسبت به معرفی مسوول ستاد انتخاباتی خود به فرمانداری تهران اقدام کنند.
فرماندار تهران افزود: براساس ماده 2 آیین نامه اجرایی قانون حضور نمایندگان نامزدهای ریاست جمهوری در شعب اخذ رای، از زمان انتشار اسامی نامزدها تا یک هفته قبل از شروع اخذ رای هر یک از نامزدهای ریاست جمهوری در صورت تمایل به داشتن ستاد تبلیغاتی موظف اند مسوول ستاد انتخاباتی خود را در شهرستان به صورت کتبی به فرمانداری همان شهرستان معرفی کنند.
طلا تصریح کرد: براساس ماده 3 آیین نامه مذکور، درصورتی که نامزدهای ریاست جمهوری، مسوولان ستادهای انتخابات خود را در شهرستان همراه با نمونه امضا و تفویض اختیار به فرمانداری معرفی کرده باشند، مسوولان ستادها می توانند نسبت به معرفی نمایندگان نامزدهای مربوط در محل های قید شده در ماده 1 این آیین نامه اقدام کنند.
فرماندار تهران اضافه کرد: پیگیری این موضوع در راستای احقاق حقوق کاندیداها و ایجاد فضایی توام با اخلاق و برای جلوگیری از بداخلاقی های انتخاباتی است تا هر شخص حقیقی و حقوقی نتواند اقدام به ایجاد همایش، میتینگ، نشست و غیره با نام این عزیزان و بدون اطلاع آنان کند.
فرماندار تهران در پاسخ به این پرسش که آیا برای برگزاری همایش دوم خرداد مجوز صادر شده است یا خیر؟ خاطرنشان کرد: ساعت 17 روز گذشته 30/2/88 نامه ای از سوی قربان بهزادیان رییس ستاد انتخابات میر حسین موسوی به همراه معرفی نامه نامبرده همراه با نمونه امضاء و تفویض اختیار به این فرمانداری واصل شد که مراحل صدور مجوز درحال انجام می باشد.
منبع خبرگزاری جمهوری اسلامی

مهریز، یزد- نماینده مردم مهریز درمجلس شورای اسلامی گفت: شرکت در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یک وظیفه ملی و انقلابی است.

کاظم فرهمند روزپنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار افزود: حضور حداکثری و انتخاب اصلح دو وظیفه اصلی مردم در این عرصه است.

وی گفت: مشارکت حداکثری مردم در روز ‪ ۲۲‬خرداد ماه در انتخابات ریاست جمهوری ، انقلاب اسلامی را در مقابل ترفندهای کفرجهانی بیمه می‌کند.

فرهمند تصریح کرد: مردم باید بدون توجه به جنگ روانی و تبلیغاتی دشمنان، گوش به فرمان رهبری در این میدان سرنوشت ساز حضور داشته باشند.

وی گفت: بدون شک برگزاری انتخابات یک هدیه بزرگ الهی است که باید بیش از گذشته قدر آن را دانست.

وی تاکید کرد: به یاری خدا و همت مردم ، ‪ ۲۲‬خرداد ماه امسال به روز اقتدار نظام اسلامی و شکست دشمنان قسم خورده این آب و خاک تبدیل خواهد شد.

منبع خبرگزاری جمهوری اسلامی


کرمان- رییس ستاد انتخاباتی دکتر محمود احمدی نژاد در استان کرمان گفت:
احمدی نژاد با تکیه بر فرهنگ فاطمی و علوی توانست با پایمردی، استقامت و ایمان، فناوری هسته‌ای را از حلقوم دشمن درآورد و به مردم بازگرداند.

حجت‌الاسلام سیداحمد حسینی پنجشنبه در همایش مسوولان ستادهای شهرستانی دکتر احمدی نژاد درکرمان افزود: هنگامی که احمدی نژاد دولت را تحویل گرفت تمام مراکز هسته‌ای ما پلمپ شده بود و حتی مطالعات هسته‌ای را ممنوع کرده بودند.

وی اظهارداشت: با تلاشها و استقامت ملت، رییس جمهور و رهبری امروزه شاهد عزت و اقتدار ایرانی در عرصه فناوری هسته‌ای و سایر علوم هستیم.

وی گفت: کنار رفتن فرهنگ علوی به معنی وارد شدن دشمن و حاکمیت استکبار می باشد و این بزرگترین ظلم به اسلام است.

حسینی افزود: متاسفانه عده‌ای مرعوب تهدیدات دشمن شدند و حقایق اصولی را کنار گذاشتند.

وی ادامه داد: این افراد با پذیرفتن فرهنگ آمریکایی و اروپایی، شعارهای اسلامی را موجب شرمندگی دانستند.

رییس ستاد انتخاباتی محمود احمدی نژاد در استان کرمان به تغییر شعارهای غلط و جاهل درجامعه توسط دولت نهم اشاره کرد و گفت: این دولت گفتمان امام و فرهنگ اصیل انقلاب را جایگزین کرد.

وی افزود: امروزه عزت جامعه اسلامی در سایه احیا فرهنگ علوی دولت نهم زنده شده است.

حجت‌الاسلام حسینی تاکید کرد: احمدی نژاد دفاع از حق، فضیلت و حقوق مردم را برای یک دولت وظیفه می‌داند و تلاشهای وی در عرصه بین‌الملل مبین این نکته است.

منبع سایت ایرنا


دکتر سعید اسلامی بیدگلی    
۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۸ 
طی روزهای گذشته بحث بر سر کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری داغ بوده است و به احتمال بسیار زیاد از این پس داغ‌تر هم خواهد شد.

اکنون که مهلت ثبت نام کاندیداهای دهمین انتخابات ریاست جمهوری به پایان رسیده است می‌توان از محمود احمدی‌نژاد (رییس جمهور فعلی)، محسن رضایی (فرمانده سابق سپاه پاسداران)، مهدی کروبی (رییس سابق مجلس شورای اسلامی) و میرحسین موسوی (آخرین نخست وزیر دولت) به عنوان مهترین و جدی‌ترین نامزدهای انتخابات نام برد. اکنون زود است که در مورد برنامه‌های انتخاباتی این افراد صحبت کنیم و باید منتظر اعلام دقیق (و نه مانیفستی) برنامه‌های اقتصادی و فرهنگی بمانیم. لزوم ارائه برنامه دقیق انتخاباتی این انگیزه را تقویت ‌می‌کند که تا اعلام آن صبر کنیم. هرچند وجه رقابتی این انتخابات سرعت در ارائه این برنامه را ضروری ساخته است. آن‌چه در این یادداشت مد نظر قرار گرفته است بررسی چینش (یا آرایش) نامزدهای انتخاباتی است.

تعیین میزان محبوبیت جناح‌های سیاسی میان مردم کار چندان ساده‌ای به نظر نمی‌رسد و هدف این یادداشت نیز نیست. بنابراین در ادامه فرض خواهم کرد که مردم تقریبا گرایش (یا عدم گرایش) یکسانی به هردو جناح دارند و مثلا میزان تمایل آن‌ها به جناح اصولگرا 5 برابر اصلاح‌طلب‌ها (و یا برعکس) نیست.

از هرکدام از جناح‌های سیاسی بزرگ کشور (موسوم به اصولگرا و اصلاح طلب) دو نامزد اصلی در انتخابات حضور دارند. محسن رضایی و احمدی‌نژاد نمایندگان طیف اصولگرا کشور هستند. به‌نظر می‌رسد که وزن آرای رییس جمهور فعلی از آرای فرمانده سابق سپاه بیشتر باشد. در واقع با توجه به بررسی نظرسنجی‌های انتخابات گذشته محسن رضایی بخش زیادی از آرای اصولگرایان را به خود اختصاص نخواهد داد؛ کمااین‌که تنها بخش کمی از حمایت‌های حزبی و سازمانی را نیز جلب کرده است. در حقیقت با توجه به حضور رضایی و عدم حضور چهره‌هایی چون قالیباف، لاریجانی و ولایتی، کسب اکثریت آرای متمایل به اصولگرایان برای احمدی‌نژاد کار چندان سختی نخواهد بود. از این منظر محسن رضایی بهترین رقیب درون حزبی برای احمدی‌نژاد است؛ زیرا با حضور او هم جناح اصولگرا تک کاندیدایی شرکت نکرده است و می‌تواند از این طریق از ریزش آرای سرگردان خود به صندوق اصلاح‌طلبان جلوگیری کند و هم رای احمدی‌نژاد کاهش پیدا نمی‌کند. اگر جناح اصولگرا تنها با یک کاندید (محمود احمدی نژاد) در انتخابات شرکت کرده بود آرای مردمی که به طور سنتی به جناح راست متمایل هستند اما از عملکرد رییس فعلی دولت رضایت ندارند به صندوق موسوی یا کروبی ریخته می‌شد. اگر هم یکی از افراد نامبرده فوق به جای رضایی شرکت کرده بود ممکن بود که در کسب آرای اصولگرایان از احمدی‌نژاد پیشی بگیرد.

اما در جناح چپ دو تن از مسئولان سابق نظام جمهوری اسلامی همزمان برای یک رقابت درون حزبی (بین خودشان) و یک رقابت برون حزبی (با جناح مقابل) آماده می‌شوند. تحلیل من این‌گونه است که مهدی کروبی و میرحسین موسوی دارای اختلاف رای فاحش نخواهند بود. به این ترتیب برخلاف رقابت درون گروهی جناح راست که به عقیده من برنده مشخصی دارد، در جناح اصلاح طلب رقابت سختی بین دو کاندیدا برقرار خواهد بود.

نامزدها برای پیروزی در مرحله اول باید بیش از 50 درصد آرا را به خود اختصاص دهند. با توجه به توضیحی که داده شد، پیروزی برای جناح اصلاح طلب در صورتی به دست می‌آید که تمایلات رای دهنده‌ها به شدت تغییر کند. مثلا 80 درصد مردم به سمت اصلاح‌طلبان باشند. تغییر در این حجم از عهده روزنامه و سخنرانی‌های دانشگاهی خارج است. شاید تنها صدا و سیما توانایی ایجاد چنین تغییری را داشته باشد که آن هم تا حدودی به نفع رئیس جمهوری فعلی عمل می‌کند. کار دیگری که ممکن است به این نتیجه بیانجامد افزایش مشارکت است. حضور آرای خاموش ممکن است درصد آرا را به نفع اصلاح‌طلبان تغییر دهد. به این ترتیب در دور اول انتخاباتی شانس محمود احمدی نژاد بیشتر از سایر رقبا خواهد بود. اما اگر تقسیم آرا به‌گونه‌ای باشد که انتخابات به دور دوم کشیده شود شانس رییس جمهور فعلی کمرنگ خواهد شد.

در صورت اجماع اصلاح‌طلبان اگر چه آرای کاندیدای باقی مانده افزایش خواهد یافت، اما اگر تنها چند درصد از آرای کاندیدای کنار رفته به احمدی نژاد برسد شانس رسیدن دوباره رییس جمهور فعلی را به این مسند در مرحله اول زیاد خواهد کرد.

با این تحلیل اصلاح‌طلبان باید چند اصل اساسی را سرلوحه مبارزات انتخاباتی خود بکنند. اول این‌که دو کاندیدا و تیمشان باید به طور موازی و هماهنگ افزایش مشارکت مردم و انتقاد اصولی و صحیح از کارنامه و برنامه‌های دولت فعلی را در دستور کار قرار دهند و به‌طور جداگانه به ارائه برنامه‌های عملی و خارج از شعار بپردازند. انتخابات پیش رو آزمون بزرگی است که که بدون ارائه برنامه دقیق و قابل ارزیابی گامی به عقب خواهد بود.

منبع سایت بازنویس


اردبیل - حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی کروبی گفت: با توجه به اعلام نامزدهای نهایی انتخابات ریاست جمهوری، خود داوطلبان و هواداران آنها باید قواعد رقابت سیاسی را رعایت کنند و در ایام تبلیغات، اخلاق سالم و رفتار درست انتخاباتی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، این داوطلب دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که برای انجام سفر انتخاباتی به اردبیل سفر کرده است، عصر چهارشنبه در اجتماع مردم شهر اردبیل گفت: انتخابات تمام می‌شود ولی سابقه عملکرد اخلاق بد و خوب افراد می‌ماند و این آثار اخلاق نیک انتخاباتی و پرهیز از تخریب و تهمت است که ماندگار می‌شود.

وی افزود: من نخست از هواداران خود کمال تقوا و پاکدامنی را در رقابت انتخاباتی می‌خواهم. آنان اگر مرا قبول دارند، نقاط قوتم را بگویند و نقد کنند ولی از تخریب دیگران بپرهیزند.

دبیرکل حزب اعتماد ملی تصریح کرد: تصمیم نهایی در انتخابات با مردم است و ما نیز امیدوار به آرای مردم هستم ولی در این بین، ابزار اجرایی و نظارتی در دست نداریم و باید مواظب باشیم که انتخاباتی سالم برگزار شود.

وی در ادامه سخنانش، اقدامات و جریان برنامه‌های سمعی و بصری صدا و سیما را یکسویه و به نفع رقیب اصلاحات دانست و اظهارداشت: ابزار صدا و سیما دست آنهاست و به صورت اخلاق مدارانه و درست از آن استفاده نمی‌کنند.

کروبی خطاب به هوادارانش افزود: بارها گفته ام که اگر از وضع موجود راضی هستید برای وضع موجود کار کنید ولی چنانچه ناراضی هستید ، انتخابات را خیلی جدی بگیرید چون رقیب هم بیکار ننشسته و برای جلب آرای مردم کار می کند.

وی با اشاره به جدی بودن رقابت داوطلبان در این دوره از انتخابات اضافه کرد: در دور دوم ریاست جمهوری آیت الله خامنه ای، هاشمی رفسنجانی و خاتمی افراد و چهره‌های رقیب آن قدر قوی نبودند ولی در این دوره، همه رقبای احمدی نژاد افرادی باسابقه ، قدرتمند و با سوابق اجرایی درخشان هستند.

رییس دو دوره مجلس، تلاش دولت را برای حفظ قدرت قابل درک خواند و گفت:
آنها می‌خواهند قدرت را از دست ندهند و با تمام توان می‌کوشند از همه ابزارها و امکانات استفاده کنند.

وی افزود: رسانه ملی نیز با زیر پا گذاشتن اصل بی‌طرفی به رغم اعتراضات گسترده همچنان یکسویه عمل می‌کند.

این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم اظهار داشت: تنها راه تغییر اوضاع کنونی ، حضور جدی مردم پای صندوقهای رای است و آنهایی که شک کنند و به علت تردید، از حق انتخاب خود بهره نگیرند، به یقین پشیمان خواهند شد.

کروبی با تاکید بر اینکه فقط با آرای صندوقها می‌توانیم اوضاع فعلی را تغییر دهیم، خاطرنشان ساخت:من معتقدم آینده کشور و سرنوشت ملت در این دوره به دست خود آنها رقم می‌خورد و اگر مردم در صحنه انتخابات حضور یابند، با وجود همه تبلیغات منفی ، اراده آنان هر چیزی را مقهور خود خواهد ساخت.

او که به شیخ اصلاحات شهرت دارد، افزود: ما اصلاح طلبان، چهار سال قبل از همین حضور نیافتن در پای صندوقهای رای ، قهر با صندوقها و کنار رفتنهای بی حاصل ضربه خوردیم و امروز حسرت آن را می‌خوریم.

دبیرکل حزب اعتماد ملی، آرای رقبای اصلاح طلبان را در این دوره از انتخابات محدود و دارای سقف مشخص دانست و گفت: هر چه مشارکت مردمی بیشتر باشد ، به همان میزان رقیب ما از نتیجه گرفتن در انتخابات دور خواهد شد.

وی با اشاره به عزم تحریم‌کنندگان انتخابات برای حضور جدی در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری افزود: شرکت نکردن در انتخابات اوضاع را بدتر می کند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری دهم با تشریح برنامه‌های خود اظهارداشت:
آنهایی که در دوره انتخابات گذشته مساله پرداخت ‪ ۵۰‬هزار تومان به هر ایرانی را که شعار من بود، مسخره کرده و آن را تقبیح می‌کردند ، امروز به این نتیجه رسیده‌اند که این کار را باید انجام دهند و حتی سهام نفت را که نخستین بار ، من مطرح کردم ، همان افراد جزو برنامه‌های خود قرار داده اند.

کروبی تمام وعده‌های خود را عملیاتی دانست و افزود: اگر انتخاب شوم ، به تمام وعده‌های داده شده عمل خواهم کرد و اصول معطل مانده قانون اساسی را به اجرا در خواهم آرود.

در این دیدار که با حضور حدود یک هزار و ‪ ۵۰۰‬نفر از اهالی اردبیل در سالن سرپوشیده شهید آسمانی ورزشگاه تختی این شهر برگزار شد ، حاضران شعارهایی در حمایت از اصلاحات و کروبی سر دادند.

کروبی پس از این دیدار از طریق راه زمینی ، اردبیل را به مقصد استان گیلان ترک کرد

منبع ایرنا


شهرری- نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و حامی محمود احمدی نژاد در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری گفت: مردم باید در این انتخابات نامزدی را برگزینند که آرمانهای انقلاب را حفظ کند.

طیبه صفایی چهارشنبه شب در آیین گشایش ستاد مردمی انتخاباتی دکتر محمود احمدی نژاد در شهرری تاکید کرد: مسوولان ستاد مردمی دکتر محمود احمدی نژاد باید با تبیین گفتمان‌های اصولگرایی و اصلاح طلبی و بیان تفاوت آنها مردم را برای انتخاب رییس جمهور شایسته آگاه کنند.

رییس فراکسیون زنان مجلس ، مدینه فاضله‌ای را که برخی گروه‌ها به جوانان نشان می‌دهند کف روی آب عنوان کرد و گفت: مسوولان ستاد مردمی احمدی نژاد باید راه‌هایی را به جوانان نشان دهند که آنان را به اصل مسیر تعالی و کمال برساند.

وی حضور گسترده مردم و بازتاب این مهم را در سطح ملی و بین‌المللی از اهداف عمده ستادهای مردمی دکتر احمدی نژاد دانست.

صفایی درباره شکاف بین دهک‌های بالا و پایین جامعه در دولتهای سابق گفت:
هنوز تبعات رانتهای دولتهای قبلی در دهک‌های جامعه به چشم می‌خورد که امیدوارم با تداوم برنامه‌های دولت کنونی در دولت دهم کاهش یابد.

این نماینده مجلس اظهار داشت: هر کدام از نامزدهای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یک بار امتحان پس داده‌اند و دوباره آزمودن آنها خطاست اما احمدی نژاد تنها کسی است که می‌تواند این دولت را بر اساس گفتمانهای دینی اداره کند.

وی در پایان این آیین،ایجاد خودباوری و بازگشت به ارزشها و محوریت دین را از رهاوردهای عمده انقلاب اسلامی دانست.

منبع خبرگزاری جمهوری اسلامی


رئیس جمهور سابق کشور گفت: با حضور حداکثری مردم در انتخابات نتیجه آن هر چه باشد به مصلحت جامعه خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام سید محمد خاتمی در حاشیه نهمین مجمع عمومی حزب موتلفه اسلامی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر توانایی میرحسین موسوی برای ایجاد شور انتخاباتی در مردم گفت : هر کاندیدایی می تواند شور و شوق لازم را در عرصه انتخابات ایجاد کند، مهم حضور حداکثری مردم در انتخابات است ونتیجه هر چه باشد به خیر و مصلحت جامعه خواهد بود.

وی گفت: امیدواریم که شاهد پرشور برگزار شدن انتخابات ریاست جمهوری دهم  باشیم و همه مردم و مسئولان باید مسئولیت برگزاری یک انتخابات پرشور را بر عهده گیرند.

رئیس جمهور سابق ایران در پاسخ خبرنگاری که نظر وی را درباره فرمایشات رهبر معظم انقلاب در تایید عملکرد دولت نهم جویا شد خاطرنشان کرد: نظرات رهبری همیشه خوب بوده و ما به آن به طور قطع گوش می دهیم.

وی با بیان اینکه اصل انتخابات را باید در کشور ترویج داد گفت : مردم با حضور در صحنه انتخابات سرنوشت خود را تعیین می کنند.

منبع خبرگزاری مهر

قم - خبرگزاری مهر: عضو مجمع روحانیون مبارز از ایجاد موج تحول‌خواهی در کشور خبر داد.‏

به گزارش خبرنگار مهر در قم، سیدعلی اکبر ‏محتشمی‌پور چهارشنبه شب در مراسمی که از سوی شورای هماهنگی ارتباطات مردمی ‏‏میرحسین موسوی در قم برگزار شد شرایط فعلی کشور را از تمام ابعاد بسیار حساس و ‏دشوار دانست.

وی برخورداری از علم، تجربه، امانتداری و جایگاه رفیع در داخل و خارج کشور را از ‏خصوصیات میرحسین موسوی دانست و گفت:  مهندس موسوی با این ویژگیها می‌تواند ‏به راحتی مسائل مهم داخلی و خارجی را حل و فصل کند و با تجاربی گرانسنگی که در ‏مدیریت ‏دوران جنگ دارد می تواند ما را به سمت آینده ای روشن رهنمون سازد.‏

وی با اشاره به سابقه همکاری خود با میرحسین موسوی در دوران دفاع مقدس میرحسین ‏موسوی را مرد مدیریت بحران دانست و ابراز ‏داشت: در حالی که سخت ترین بحران را در ‏شرایط جنگ تحمیلی مخصوصا چهار سال آخر جنگ در داخل کشور داشتیم و دنیا تمام ‏توان خود ‏را برای زانو درآوردن انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران به کار بسته بود ‏مهندس موسوی با شایستگی توانست این بحران را مدیریت ‏کند.‏


محتشمی پور علم، تجربه، تخصص و تعهد را از ویژگیهای شخصیتی میرحسین موسوی ‏برشمرد و اظهار داشت: مهندس موسوی توانست ‏با سلامت نفس، اخلاق و پاکدامنی، به ‏دور از هرگونه فساد مالی و اخلاقی دوران هشت ساله بحران را در کشور پشت سر بگذارد.‏

وی دوران مدیریت مهندس موسوی را از سالم ترین مدیریتهای سی‌ساله انقلاب برشمرد ‏و خاطرنشان کرد: قویترین مدیریتهای ‏کشور نیز در هشت ساله نخست وزیری مهندس ‏موسوی در دوران جنگ است.‏

عضو مجمع روحانیون مبارز مهندس موسوی را ساده زیست و عاشق خدمت به مردم ‏دانست و بیان داشت: اگر مهندس موسوی طالب ‏قدرت بود بعد از رحلت امام می‌توانست ‏وارد عرصه شود و پستهای بالای مملکتی را داشته باشد اما به راحتی از کنار این پستها ‏و مقامها ‏گذاشت و به سادگی در دانشگاه به کار علمی خود ادامه داد و به تربیت دانشجو ‏پرداخت.‏

محتشمی‌پور وظیفه ملی و دینی مردم را در شرایط فعلی سنگین دانست و خاطرنشان کرد: ‏امروز همه نیاز کشور به تغییر و تحول را ‏احساس می‌کنند و باید تحولی بزرگ در کشور ‏رخ دهد تا ما مجددا به دوران اوج گذشته برگردیم و به سوی قله‌های عزت و شرافت در ‏داخل ‏و خارج کشور حرکت کنیم.‏

وزیرکشور دوران جنگ در این خصوص گفت: وقتی مسئولی به شهری وارد می‌شود دهها ‏هزار نامه به سوی او سرازیر می‌شود و این نامه‌ها با ‏یک چک تضمینی 50 یا 100 هزار ‏تومانی برمی‌گردد در حالی که بنا بر فرموده بنیانگذار انقلاب اسلامی مردم ولی نعمتان دولتمردان هستند ‏نباید اینگونه باشد که مردم دستشان را به سوی مسئولان دراز کنند.‏

محتشمی‌پور با اشاره به سفرهای انتخاباتی نخست وزیر دوران جنگ گفت: در مسافرتهای ‏مهندس موسوی همواره موج تحول خواهی ‏مشاهده می‌شود و در استقبال از وی جوش و ‏خروش روز افزون مردم را مشاهده می‌کنیم.‏

منبع خبرگزاری مهر
X